Народният представител от ПГ на БСП за България“ и член

...
Народният представител от ПГ на БСП за България“ и член
Коментари Харесай

Жаблянов: Вилата ми е строена, когато не съм бил депутат и не съм заемал публична длъжност

Народният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ и член на Изпълнителното бюро на партията Валери Жаблянов съобщи, че информациите за фамилния му парцел са били поднесени преднамерено и манипулативно.
 
„ През последната седмица голям брой електронни и печатни медии разгласиха репортажи и информация за моя фамилен парцел , което беше поднесено преднамерено и манипулативно за моята и на Българска социалистическа партия политическа дискредитация предвид на идните избори за Екологичен потенциал ", разяснява Жаблянов, представен от организация „ Фокус “.

 
По думите му медийните репортажи засягат подадена от него декларация за имущество от 2014 година „ В декларацията е вписан въпросният парцел съгласно условията на закона “, добави Жаблянов.
 
„ Строежът на вилата ми е сбъднат във време, в което не съм бил народен представител и не съм заемал обществена служба “, сподели още той и посочи, че вилата му е издигната от него и от фамилията му.-->
 
Началото на градежа е през октомври 2011 година след издадено строително позволение. Строежът се реализира върху фамилен имот с размер 800 кв. метра, добит през 2002 година “, изясни Жаблянов.


 
„ 2013 година е годината, в която през май съм определен за народен представител в 42-ото Народно събрание. Тогава депозирам имотна декларация, а вилата е в развой на градеж и няма по какъв начин да бъде заявена “, съобщи депутатът и добави, че след привършване на градежа, парцелът е разгласен в годишната му декларация в 2014 година
 
„ След издаване на всички актове по строителството и след окомплектоване документите са импортирани в Държавната организация по кадастъра “, посочи Жаблянов и посочи, че цялата документи може да бъде тествана.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР