Народният представител от ПГБСП за България Иван Петков взе участие

...
Народният представител от ПГБСП за България Иван Петков взе участие
Коментари Харесай

Депутатът от БСП Иван Петков участва в международен форум в Сочи

Народният представител от ПГ " Българска социалистическа партия за България " Иван Петков взе присъединяване в кръгла маса на тематика „ Диалог Азия-Европа: Заедно да изградим бъдещето “, която се организира в границите на Международния Младежки Фестивал в Сочи. На полемиката участваха по четирима представители от всеки континент, като представителите от Азия бяха от Афганистан, Иран, Пакистан и Индия. От Европа участниците бяха от Франция, Австрия, Ирландия и България.
По време на срещата бяха коментирани световните проблеми сред двата континента, взаимоотношенията сред страните, обществените и културните проблеми и доста други.
Петков прочете отчет на тематика „ Ключови проблеми в развиването на младежта в Европейския район и основаване на равни благоприятни условия “. В него той изложи своите визии за младежта в Европа, която е повлияна от неолиберализма посредством внедряването на новите евроатлантически „ полезности “, който унищожават традициите и културите на националностите. Той съобщи, че един от главните проблеми на младежите в Европа е използването на опиати, пристрастяването към хазарта и безразличието към запазването на историята.
Петков показа, че българският народ е признателен на съветския за саможертвата му в Руско-турската освободителна война и че всеки един българин знае, че освобождението е извоювано с цената на кръвта и костите на съветските бойци и българските опълченци.
Във фестивала участваха младите социалисти от Пловдив и цялата страна. Те имаха удоволствието да срещнат говорителката на Министерството на външните работи на Руската федерация Мария Захарова и по случай 3-ти март й подариха знаци от България – мартеница, розово масло, значка с българското знаме и др.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР