Народният представител от Обединените патриоти Александър Сиди /ВМРО/ ще съди

...
Народният представител от Обединените патриоти Александър Сиди /ВМРО/ ще съди
Коментари Харесай

Александър Сиди ще съди Веселин Марешки за клевета

Народният представител от Обединените патриоти Александър Сиди /ВМРО/ ще съди водача на "Воля " Веселин Марешки за клюка. Това разгласи депутатът пред публицисти в Народното събрание. Повод е изказване на Марешки, че Сиди е желал рушвет от 10 000 лева от някогашния шеф на Басейнова дирекция в Пловдив Георги Семерджиев.

Сиди отхвърли да е желал подобен рушвет. Тъй като Марешки още октомври 2018 година е коментирал тематиката, Сиди е изискал информация от Министерство на вътрешните работи дали са постъпвали сигнали от Семерджиев против него. На 2 ноември от министерството са дали отговор с писмо, че при направена информация в дневниците за оферти и сигнали на ОД Министерство на вътрешните работи Пловдив не са открити данни за подадени сигнали от Георги Семерджиев.

Най-логичното е, в случай че имаш проблем, да се обърнеш към Министерство на вътрешните работи и прокуратурата, разяснява Сиди. Според него обаче вместо към способените органи, Семерджиев и Марешки са се обърнали един към различен. Сиди счита, че Марешки има "сериозни психиатрични проблеми ". Когато вместо политик или аптекарски пост, се изживяваш като прокурор, евентуално имаш проблеми и смяташ, че си някаква друга персона, добави депутатът.

Александър Сиди има вяра, че ще завоюва делото против Веселин Марешки за клюка и ще употребява парите за самодейността на Вътрешна македонска революционна организация за създаване на монумент на Тодор Александров в Пловдив. Дори ще напиша, че Марешки и Семерджиев са донори за паметника, добави депутатът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР