Народният представител от Коалиция БСП за България и заместник-председател на

...
Народният представител от Коалиция БСП за България и заместник-председател на
Коментари Харесай

Владимир Маринов: Да помним, че България е силна, когато е единна! Днес отговорността е наша и е време за държавническо поведение!

Народният представител от Коалиция „ Българска социалистическа партия за България ” и заместник-председател на Политическа партия АБВ Владимир Маринов взе участие в тържествата за 136 години от Съединението на Княжество България с Източна Румелия в село Първенец, община „ Родопи ”. Той постави цветя в символ на благодарност към делото върху паметната плоча, която ознаменува бележитата дата, дружно с кмета на общината, кметове на обитаеми места, общински съветници и жители.

„ Горд съм, че на този ден десетки съграждани и другари са тук да почетем героите на Съединението. Днес повече от всеки път ни е нужно да се върнем към корените си, да се вгледаме в славната българска история, която е написана с кръвта на нашите предшественици. Да повярваме в тяхното верую – СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА! Вярвам, че сме мъдри и повече няма да дадем опция на “едни ” да тъпчат всичко що е Държава и да си мислят, че са освен това от едно конюнктурно неразбирателство. Наша е отговорността и е време за държавническо държание ”, сподели националният представител Владимир Маринов.
 АБВ: Частни подизпълнители на РЗИ-Русе вършат двойно по-скъпи антигенни проби АБВ: Частни подизпълнители на РЗИ-Русе вършат двойно по-скъпи антигенни проби
Административен произвол на РЗИ-Русе цялостни джоба на частна лаборатория, която прави двойно по-скъпи от нормалното проби. В това има вяра...

Името на село Първенец е обвързвано с този ден. В тогавашното Дермендере е извършено съвещанието на Българския скришен централен революционен комитет, на което се взема решение да се реализира акта на Съединението.

Владимир Маринов ще вземе присъединяване в тържествената заря-проверка на площад „ Съединение ” в Пловдив и празника на града. В знак на благодарност и поклонение, от негово име ще бъде поднесен венец на Паметника на Съединението.

 

 

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР