Народният представител от Коалиция „БСП за България и водач в

...
Народният представител от Коалиция „БСП за България и водач в
Коментари Харесай

Народният представител Иван Ченчев с дарения във Врачеш и Литаково

Народният представител от Коалиция „ Българска социалистическа партия за България " и лидер в 26 МИР, който е претендент за народен представител в 45-то Народно заседание Иван Ченчев, направи подаяние през днешния ден. Поводът е разкриване на Майчин център в Кмество Врачеш. Във връзка с осъществяване на дейностите по един от плановете - „ Здравословно хранене на децата от 0 до 3 г ", заложени от Сдружение „ Местна Активна Група " -Ботевград, националният представител прояви интерес към тази бъдещата активност на центъра. Той изрече възторженостти по отношение на желанията за създаване на умения у младите майки за здравословно хранене на техните деца. Това е единствено една от общо 4-те действия, които ще се развиват тук. Необходимост обаче е потреблението на ледник, в който да се съхраняват част от употребяваните първични материали и подготвена храна. Народният представител изрази подготвеност да помогне и персонално даде бялата техника. Още през днешния ден хладилникът бе въведен в употреба.

Още едно благотворително дело, ориентирано към Майчиния център, бе направено от Обединението на дамите социалистки в община Ботевград. Преди дни те предоставиха долап за предпазване на документи. Днес по време на церемонията по разкриване на центъра здравните посредници Вася Василева и Радослава Борисова насочиха признателност за направеното подаяние.

За потребностите на Пенсионерски клуб с. Литаково Иван Ченчев даде диспенсър за топла и студена вода. Дарението бе направено след диалози с кмета на Кметство Литаково - Пешо Младенов. Това не е първият акт на щедрост на Ченчев към селото. Преди две години той оказа помощ в облагородяването в м. Рупата, като обезпечи пейки.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР