Народният представител от ГЕРБ-Стара Загора Маноил Манев от днес започва

...
Народният представител от ГЕРБ-Стара Загора Маноил Манев от днес започва
Коментари Харесай

Маноил Манев осигурява безплатна храна и за служителите на Националното ТОЛ-управление на КПП-тата в Стара Загора

Народният представител от ГЕРБ-Стара Загора Маноил Манев от през днешния ден стартира да обезпечава безвъзмездна храна за чиновниците на Националното ТОЛ-управление, които дружно с служителите на реда дежурят на контролно-пропускателните пунктове на входовете и изходите на Стара Загора.

Храната е обезпечена с персонални средства на депутата и ще бъде доставяна на чиновниците на Националното ТОЛ-управление по същия метод, по който се доставя и за чиновниците на реда. На територията на Стара Загора са разкрити 10 контролно-пропускателни пункта, като на тях активността на служителите на реда се подкрепя и от близо 30 души, работещи за ТОЛ-а.

„ Полицаите и контрольорите на ТОЛ-управлението заслужават нашето почитание. Те също са на първа линия против вируса и без значение от атмосферните условия са постоянно на пост, грижещи се нашата сигурност и успокоение “, показа депутатът от ГЕРБ, който над 10 години е работил в системата на Министерство на вътрешните работи и е член на парламентарната Комисия по вътрешна сигурност и публичен ред.

От предходната седмица Маноил Манев пое ангажимент да обезпечава храна и за близо 20-те служители на реда от ОД на Министерство на вътрешните работи - Стара Загора, които всекидневно съпровождат тежкотоварните коли по така наречен „ зелен кородор “
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР