Народният представител от ГЕРБ – Пловдив област Младен Шишков и

...
Народният представител от ГЕРБ – Пловдив област Младен Шишков и
Коментари Харесай

Кметове и депутат от ГЕРБ дадоха старт на ремонтите по пътя Раковски – Брезово

Народният представител от ГЕРБ – Пловдив област Младен Шишков и кметовете на Раковски – Павел Гуджеров и на Брезово - Христо Енков дадоха старт на ремонтните действия на пътя Раковски – Брезово, оповестиха от пресцентъра на партията.

Ремонтът ще бъде на 12 километра републиканска пътна мрежа. Отсечката свързва Пловдив с Павел баня и е съществена пътна артерия. Изпълнението на плана ще продължи и по централната улица на Брезово, която също ще бъде изцяло рехабилитирана. Ремонтът е дълго чакан от жителите на двете общини, разясниха кметовете и е плод на едногодишни диалози сред тях и Областно пътно ръководство. Проектът ще се финансира от страната, като по предварителните калкулации ще коства 13 млн. лв..

Трафикът сред двете обитаеми места ще има обходен маршрут, придвижването ще бъде пренасочено през селата Отец Кирилово и Дрангово. Шишков и Енков прецизираха, че през тази година ремонтни действия на улиците ще бъдат осъществявани както в Брезово, по този начин и в съвсем във всяко село в общината, като парите също са обезпечени от държавното управление на Бойко Борисов.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР