Народният представител от ГЕРБ и бивш конституцонен съдия Георги Марков

...
Народният представител от ГЕРБ и бивш конституцонен съдия Георги Марков
Коментари Харесай

Георги Марков: Не искам да работя в Брюксел, може някой да ме гръмне там

Народният представител от ГЕРБ и някогашен конституцонен арбитър Георги Марков отхвърли спекулациите, че е желал да бъде включен на избираемо място в листата на обединението сред ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за евровота през май. Марков съща по този начин не изпитва предпочитание да работи в Брюксел от боязън "някой да не го гръмне както в Холандия ". Това разгласи Георги Марков в предаването "Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

,,Не си припомням в последните години да е имало по-знаков политически съюз от този сред ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, тъй като единствено след няколко месеца ще честваме 30 години от оня 14 декември 1989 година, когато Емил Кошлуков направи жива верига към Народното събрание, хиляди седесари обиколихме националното заседание и свалихме член първи, разяснява Марков разяснява решението на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили да се явят дружно на евроизборите през май.

Според Марков в годината на този празник е знакова обединението сред ГЕРБ и Съюз на демократичните сили и дефинира като въпрос на чест Българска социалистическа партия да бъде победена на идния избор.

,,Макар и малко останало, Съюз на демократичните сили е емблема'', уточни Марков. Според него рецензиите и подигравките към водещия претендент на Съюз на демократичните сили в общата листа с ГЕРБ Александър Йорданов са предизвикани от злоба, тъй като той ще бъде определен за евродепутат.

Георги Марков отхвърли спекулациите, че е желал да бъде част от листата на ГЕРБ.

,,Не ми е забавен Брюксел, одобрявам си Орбан'', сподели той и изясни, че се усеща сигурен да живее в България и Унгария.

Георги Марков счита, че номинацията на Лаура Кьовеши за европейски основен прокурор е "безсрамие, юридически цинизъм ".

Докато Кьовеши ръководеше Националната дирекция за битка с корупцията в Румъния, няколко знакови присъди за корупция на високите етажи бяха произнесени. Според Марков обаче тя извършва "политически поръчки на непознати страни ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР