Народният представител от ГЕРБ Даниел Александров заяви в извънреден брифинг,

...
Народният представител от ГЕРБ Даниел Александров заяви в извънреден брифинг,
Коментари Харесай

Даниел Александров отрече обвиненията за блудство: В дъното на всичко е разводът ми

Народният представител от ГЕРБ Даниел Александров съобщи в ексклузивен брифинг, че всичко, което излиза по негов адрес, е поради развода му. 
" В дъното на всичко, което излиза през днешния ден по мой адрес, е разводът ми, който е от месец-два. Опитахме се да го запазим в загадка и да не излиза по медиите, само че уви! Няма нищо правилно от това, което е написано по мой адрес. Нищо от това не е правилно. Стоя зад името си. Всичко това ще се потвърди в съда. Оттук натам не желая да въвличам брачната половинка си, тя е майка на моето дете и ще виждам да запазя нейното достолепие ", уточни Александров.
По-рано Софийска градска прокуратура (СГП) предложи на основния прокурор да внесе стимулирано искане до Народното събрание за предоставяне на позволение за привличане към наказателна отговорност на народен представител в 49-ото Народно заседание с букви Д.А. По информация на NOVA става дума точно за народния представител Даниел Александров.
Наблюдаващият прокурор в СГП е счел, че в хода на следствието са събрани доказателства за това, че на 7 май 2023 година, в село Бистрица, посредством приложимост на мощ направил дейности, за да възбуди полово предпочитание без съвкупление във връзка с дете на 14-годишна възраст.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР