Народният представител Мартин Харизанов направи ново дарение за ремонта на

...
Народният представител Мартин Харизанов направи ново дарение за ремонта на
Коментари Харесай

Доброто не спи! Мартин Харизанов направи ново дарение за ремонта на АГО-отделението на МБАЛ „Христо Ботев“ във Враца /снимки/

Народният представител Мартин Харизанов направи ново подаяние за ремонта на АГО-отделението на врачанската болница, научи организация BulNews.
Снощи в Младежкия дом се организира благотворителна вечер, проведена от Обществен дарителски фонд. Целта на събитието беше да се съберат средства, с които да се оправят още стаи от родилното поделение.
Инициативата за поддръжка на локалното здравно заведение е на народния представител Мартин Харизанов, който предишния декември сложи началото на събирането на пари, с които да се ремонтират пространствата в болничното заведение.
Снощното събитие се явява самобитно продължение на благотворителния търг, който той организира във Враца. Запомнящ се жест направи кметът на града Калин Каменов, който подари 5000 лева, събрани от нарастването на неговата заплата.
Ето какво написа Мартин Харизанов за проявата в петък вечер, на която участваха представители на бизнес и политическия хайлайф:

„ Доброто сплотява!
За мен беше изключителна чест през предходната вечер да открия търга, проведен от Обществен дарителски фонд за Враца и продължаващ моята дарителска идея за довършването на ремонта на отделението по Акушерство и гинекология в регионалната болница във Враца. Поздравления за положителната организация!
На 29 септември тази година на в действителност паметно събитие, дружно с доктор Росица Славейкова, прерязахме лентата на напълно обновените две стаи в отделението. Тогава постигнахме това дружно с моите сътрудници от Сдружение „ Врачанофили “ Владимир Миленков и Николай Николов, Братя Готвачи, предприемачи и общественици. 
Отправих апел това положително дело да продължи, с цел да може ремонтът да бъде завършен.
Днес не мога да скрия безкрайната си наслада, че апелът ми беше чут!
Гордея се, че на събитието успяхме с общи старания да съберем към 40 000лв.!
Благодаря на моите колеги-депутати, с които нощес се обединихме, с цел да помогнем за това положително дело.
Сигурен съм, че в случай че сме обединени и при решаването на проблемите на област Враца, за напълно малко време ще можем да намерим верните решения за региона и да подобрим живота на хората, които ни изпратиха в Народното събрание.
Благодаря от цялото си сърце на моите другари европейският първенец по битка Даниел Александров (който нощес бе специфичен посетител на събитието), ММА първенецът Георги Валентинов и на именитият Христо Стоичков, които предоставиха свои скъпи предмети за търга.
Поздравявам и моите другари и сътрудниците ми от МГЕРБ, които са до мен и се включват с цялата си сила във всяка добра идея и които нощес се показаха почтено.
Моето кредо е, че положителните каузи са тези, които дават смисъла на живота! Снощи смисълът беше във всичките близо 10 000 лева, които дружно събрахме!
След оспорвано наддаване за трикото и купата на моя другар Даниел Александров, което беше с първична цена 1500 лева и стъпка 200 лева, съумях да победя и те към този момент са моя благосъстоятелност за сумата от 7100 лева Трикото и купата ще даря  на клуба на врачанските борци.
Освен спорта оценявам и изкуството. Бях впечатлен от картините на врачанската художничка Виктория Димитрова и една от тях към този момент е моя благосъстоятелност против 650лв.
Изненадата бе госпожа Тони Милева, която се оказа разпален левскар и сграбчи ретро топката на Левски след разпалено наддаване.
Виктор Кристиян Василев се пребори за ръкавиците на ММА легендата Георги Валентинов и ще ги подари на състезателен клуб “Победа ” с треньор Венелин Янков.
Димитър Димитров към този момент има прелестен аспект на водопада “Скакля ”, претворен в картина от “Опън Враца ”.
За мен беше приятна изненада, че Даниел се впечатли от фотографията на Васко Врачовски, изобразяваща прелестен кадър от Враца.
Поздравления и за Явор Стоянов, който към този момент има нов колоездачен екип.
Каузата за ремонта на отделението по Акушерство и гинекология продължава. 
Радостното е, че ни остава още малко до дотъкмяване на ремонта на всички стаи и коридора.
Сигурен съм, че дружно ще успеем, тъй като положителното сплотява! “
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР