Народният представител и заместник-председател на НФСБ Борис Ячев ще води

...
Народният представител и заместник-председател на НФСБ Борис Ячев ще води
Коментари Харесай

Борис Ячев ще води листата на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ в Пловдив област

Народният представител и заместник-председател на НФСБ Борис Ячев ще води листата на Патриотична коалиция Воля и в Пловдив област.
Ячев към този момент е печелил два пъти победа за патриотите в този изборен регион - той е народен представител от района в 43 и 44 Народно заседание. Като ръководител на Парламентарната антикорупционна комисия в този мандат той е измежду основателите за основаване на първата у нас „ Академия антикорупция “, дала опция на студенти действително да натрупат опит в институциите при противодействието на корупцията.
 НФСБ и ВОЛЯ ще се борят за безвъзмездни медикаменти и минимална пенсия от 500 лева НФСБ и ВОЛЯ ще се борят за безвъзмездни медикаменти и минимална пенсия от 500 лева
" Общите цели в полза на българската страна и жители са в основата на патриотичната коалиция Воля и НФСБ – като замянат...
След Борис Ячев, в листата влизат знакови лица от района, съумели и потвърдили се хора, прагматици, представители на бизнеса, лекари, учители. „ Не на последно място – общински съветници и деятели на НФСБ и ВОЛЯ, печелили към този момент доверието на хората по места и работили действително за идеите на двете патриотични партии “, уточни лидерът на листата на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ Борис Ячев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР