Народният представител Александър Тодоров подаде оставка, за да може да

...
Народният представител Александър Тодоров подаде оставка, за да може да
Коментари Харесай

ГЕРБ и ДПС се обединиха срещу бъдещия шеф на Тотото

Народният представител Александър Тодоров подаде оставка, с цел да може да застане на поста изпълнителен шеф на Българския състезателен тотализатор. Той бе препоръчан от спортния министър Радостин Василев.

Депутати от ГЕРБ и Движение за права и свободи се сплотиха против депутата от Политическа партия " ИТН ", тъй като съгласно тях той е подписал декларация с погрешно наличие. Те позволиха и вероятността, че Тодоров е подписал тази декларация без да знае какво в действителност подписва.

Припомняме, че породиха подозрения в редовността на назначението на Тодоров, преди той да се е отказал от депутатския си мандат, тъй като в противоположен случай той няма право да заема служба в обществени сдружения, каквото е тотализаторът.

Депутатът от ПГ на " ГЕРБ-СДС " Дани Каназирева съпостави Александър Тодоров с премиера Кирил Петков, който беше подписал декларация, че не е жител на непозната страна, до момента в който към момента бе подобен на Канада.

" Моля да не давате за образец Кирил Петков. Нито за образец по какъв начин се съблюдава закона, нито Конституцията ", съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Радомир Чолаков също влезе в дебата и съобщи, че " такова назначение на дами и братовчеди не е било и по време на комунизма ".

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР