Народните представители от ВМРО отправят призив към всички партии в

...
Народните представители от ВМРО отправят призив към всички партии в
Коментари Харесай

ВМРО: Германия и Франция нагло унищожават българския бизнес

Народните представители от Вътрешна македонска революционна организация насочат апел към всички партии в Народното събрание да изразят обща позиция, а Народното събрание да излезе с декларация по предлагания пакет „ Мобилност “, прочут и като закона „ Макрон “.

Според воеводите предложенията по пакета „ Мобилност “ ще ощетят България.

У нас автомобилният превоз обезпечава към 17% от Брутният вътрешен продукт на България и дава издръжка на най-малко 150 хиляди български фамилии. Виждаме по какъв начин Франция и Германия постановат силово своите ползи и желаят да откраднат тези водачи и да банкрутират българските компании, изясняват от националистическата групировка.

Свидетели сме на фрапантен и безочлив опит за заличаване и кражба на българския бизнес посредством законодателството на Европейския съюз, осъществяван от държавните управления на Франция и Германия. Драстично се нарушават разпоредбите на свободната конкуренция и свободния пазар, декларират от Вътрешна македонска революционна организация.

От партията упорстват българското държавно управление да се опълчи остро на приемането на това законодателство, в това число като употребява опцията да наложи несъгласие на значими решения за Германия или Франция.

Заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация и народен представител в 44-ото Народно събрание Искрен Веселинов разяснява в профила си във „ Facebook “, че пакетът „ Мобилност “ би трябвало да бъде отритнат, тъй като е нездравословен.

Планът „ Макрон “ за подвижността завоюва своята първа борба в институциите на Европейски Съюз. Той сподели едно същински грозно лице на Съюза. Лице, което затвърждава прозвището на основателя си - „ президент на богатите “. В случая на богатите народи. Последиците за България ще бъдат отрицателни - поминъкът на 150 000 фамилии и 17% от Брутният вътрешен продукт са застрашени. Застрашен е, обаче, и европейският план като цяло - рухва митът за общи полезности и изплува политика на нов вид империализъм - демографското ограбване на бедните от богатите народи. Потъпква се сякаш фундаменталният принцип на свободния пазар, с цел да се разбие един бизнес, а заетите в него щеш не щеш да поемат на Запад, изоставяйки бащините огнища, разяснява Веселинов.

Той е безапелационен, че борбата е изгубена, само че не и войната.

Народното събрание би трябвало да излезе с декларация, с цел да покажем, че Европейски Съюз е обединяване на равноправни народи, а не колониален план. Иначе просто няма бъдеще, съобщи още Веселинов.

От своя страна българският евродепутат Ангел Джамбазки заявява, че Вътрешна македонска революционна организация поддържа и ще помогне при организирането на всеки един обективен митинг пред Екологичен потенциал и Европейска комисия. Той упорства българското държавно управление да излезе с ясна и недвусмислена позиция по тематиката.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР