Народните представители от ВМРО отправят призив към всички партии в

...
Народните представители от ВМРО отправят призив към всички партии в
Коментари Харесай

ВМРО призовава депутатите да се обединят срещу пакета „Мобилност“ в защита на българския интерес


Народните представители от Вътрешна македонска революционна организация насочат апел към всички партии в Народното събрание да изразят обща позиция, а Народното събрание да излезе с декларация по предлагания пакет „ Мобилност “, прочут и като закона „ Макрон “.

Предложенията по пакета „ Мобилност “ ще ощетят българското семейство. У нас автомобилният превоз обезпечава към 17% от Брутният вътрешен продукт на България и дава издръжка на най-малко 150 хиляди български фамилии. Виждаме по какъв начин Франция и Германия постановат силово своите ползи и желаят да откраднат тези водачи и да банкрутират българските компании, са част от причините на патриотичната групировка.

Съобщените решения на Съвета по договарянията за пакет „ Мобилност “ са в несъгласие с българския интерес. Свидетели сме на фрапантен и безочлив опит за заличаване и кражба на българския бизнес посредством законодателството на Европейския съюз, осъществяван от държавните управления на Франция и Германия. Драстично се нарушават разпоредбите на свободната конкуренция и свободния пазар, декларират Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация.

Българското държавно управление би трябвало остро да се опълчи на приемането на това законодателство. Включително като употребява опцията да наложи несъгласие на значимо за Германия или Франция решение, каквото и да е то.

Заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация и народен представител в 44-ото Народно събрание Искрен Веселинов разяснява в профила си във „ Facebook “, че пакетът „ Мобилност “ би трябвало да бъде отритнат, тъй като е нездравословен. Планът „ Макрон “ за подвижността завоюва своята първа борба в институциите на Европейски Съюз. Той сподели едно същински грозно лице на Съюза. Лице, което затвърждава прозвището на основателя си - „ президент на богатите “. В случая на богатите народи. Последиците за България ще бъдат отрицателни - поминъкът на 150 000 фамилии и 17% от Брутният вътрешен продукт са застрашени. Застрашен е, обаче, и европейският план като цяло - рухва митът за общи полезности и изплува политика на нов вид империализъм - демографското плячкосване на бедните от богатите народи. Потъпква се сякаш фундаменталният принцип на свободния пазар, с цел да се разбие един бизнес, а заетите в него щеш не щеш да поемат на Запад, изоставяйки бащините огнища, разяснява Веселинов.

Той е безапелационен, че борбата е изгубена, само че не и войната. Народното събрание би трябвало да излезе с декларация, с цел да покажем, че Европейски Съюз е обединяване на равноправни народи, а не колониален план. Иначе просто няма бъдеще, съобщи още Веселинов.



От своя страна българският евродепутат Ангел Джамбазки заявява, че Вътрешна македонска революционна организация поддържа и ще помогне при организирането на всеки един обективен митинг пред Екологичен потенциал и Европейска комисия. Той упорства българското държавно управление да излезе с ясна и недвусмислена позиция по тематиката.

Припомняме, че евродепутатът Ангел Джамбазки пое като идея битката за българските превозвачи и синдикати. Той подсети от какъв брой дълго време изяснява за този проблем и позицията му постоянно е била, че страната ни би трябвало да се държи по различен метод, а точно да отстоява българския интерес в Европа.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР