Народните представители от ВМРО отправят призив към всички партии в

...
Народните представители от ВМРО отправят призив към всички партии в
Коментари Харесай

ВМРО призова депутатите да се обединят срещу пакета "Мобилност"

Народните представители от Вътрешна македонска революционна организация насочат апел към всички партии в Народното събрание да изразят обща позиция, а Народното събрание да излезе с декларация по предлагания пакет " Мобилност ", прочут и като закона " Макрон ", оповестиха от пресцентъра на партията в сряда.

" Предложенията по пакета " Мобилност " ще ощетят българското семейство. У нас автомобилният превоз обезпечава към 17% от Брутният вътрешен продукт на България и дава издръжка на най-малко 150 000 български фамилии. Виждаме по какъв начин Франция и Германия постановат силово своите ползи и желаят да откраднат тези водачи и да банкрутират българските компании ". Това са част от причините на патриотичната групировка, посочени в известието.

" Свидетели сме на фрапантен и безочлив опит за заличаване и кражба на българския бизнес посредством законодателството на Европейския съюз, осъществяван от държавните управления на Франция и Германия. Драстично се нарушават разпоредбите на свободната конкуренция и свободния пазар ", декларират от Вътрешна македонска революционна организация.

Според тях българското държавно управление би трябвало остро да се опълчи на приемането на това законодателство, в това число като употребява опцията да наложи несъгласие на значимо за Германия или Франция решение, каквото и да е то.

Заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация и народен представител в 44-ото Народно събрание Искрен Веселинов е коментирал в профила си във Фейсбук, че пакетът " Мобилност " би трябвало да бъде отритнат, тъй като е нездравословен. Веселинов е безапелационен, че " борбата е изгубена, само че не и войната ".

" Народното събрание би трябвало да излезе с декларация, с цел да покажем, че Европейски Съюз е обединяване на равноправни народи, а не колониален план ", написа Веселинов.

От своя страна българският евродепутат Ангел Джамбазки заявил, че Вътрешна македонска революционна организация поддържа и ще помогне при организирането на всеки един обективен митинг пред Екологичен потенциал и Европейска комисия. Той упорства българското държавно управление да излезе с ясна и недвусмислена позиция по тематиката.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР