Народните представители от ВМРО няма да участват в насроченото от

...
Народните представители от ВМРО няма да участват в насроченото от
Коментари Харесай

ВМРО: Няма да участваме в днешното заседание на парламента

" Народните представители от Вътрешна македонска революционна организация няма да вземат участие в плануваното от Корнелия Нинова съвещание на Народно събрание. Причините са доста, само че главната е, че не желаем да бъдем декор във вътрешнопартийните борби за избор на водач в Българска социалистическа партия. Не желаем да насърчаваме потвърдената нечистоплътност на тази партия при използването на институциите в частна изгода. Изобщо няма да разясняваме нежеланието на вносителите да се срещнат с Конституцията, в която са се клели, и която дефинира като категорично пълномощие на Министерски съвет внасянето на Закон за държавния бюджет ". Това се споделя в публична позиция на Вътрешна македонска революционна организация
" За нас властта не е самоцел, само че няма и да бъдем статисти във вътрешните битки на Българска социалистическа партия и Нинова и в борбите на така наречен олигарси с властта.
За нас мандатът в това Народно заседание ще бъде изпълнен едвам тогава, когато нашите съществени цели бъдат осъществени, се споделя още в позиция на народните представители от Вътрешна македонска революционна организация ".
Още: " Народното събрание с изключително съвещание, депутатите чакат Борисов "
Очаквайте детайлности!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР