Народните представители от вече разпуснатото 45-о Народно събрание Пламен Абровски

...
Народните представители от вече разпуснатото 45-о Народно събрание Пламен Абровски
Коментари Харесай

Тайните ловни домове на властта отвътре, ето къде Борисов се е снимал с шараните

Народните представители от към този момент разпуснатото 45-о Народно заседание Пламен Абровски и Петър Димитров („ ИТН “) са получили сигнал, че в ловджийски дом " Ормана " край Ямбол, който е основан за свободен достъп като вилна зона, не се позволяват никакви " външни " лица, а единствено " защити " такива, близки до властта на някогашния министър председател Бойко Борисов.

Абровски звъни на посочените телефони в уеб страницата, където сякаш можеш да си направиш резервация, само че оттова му споделят, че мястото е резервирано в целия си потенциал и няма свободни места. При последвалото им посещаване се оказва, че мястото е изцяло празно.

Представителите на " ИТН " отиват в " Ормана " и ревизират каква е обстановката там. След сложни ангажименти с защитата и диалози с по-висшестоящи отговорници за обекта в последна сметка Абровски и Димитров съумяват да влязат в ловното стопанство, където се натъкват на повсеместен лукс – красива природа, първокласно актуализирани и обзаведени здания и прилежащи постройки, както и на голям брой ловни титли.

Става ясно още, че точно ловджийски дом " Ормана " е мястото, където преди няколко години е правена фотографията на Бойко Борисов с двата огромни уловени шарана, която някогашният министър-председател разяснява с думите „ Когато кълве, в действителност кълве “.

След " Ормана " Абровски и Димитров посeщават и различен ловджийски дом за " неслучайни " хора, намиращ се на територията на Държавно ловно стопанство " Ропотамо ".



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР