Народните представители от ПП "Атака" внесоха в Народното събрание предложение

...
Народните представители от ПП "Атака" внесоха в Народното събрание предложение
Коментари Харесай

Атака предлага мораториум в срок от една година за продажбата на държавни имоти

Народните представители от Политическа партия "Атака " внесоха в Народното събрание предложение за налагане на мораториум от една година за продажбата на държавни парцели, оповестиха от пресцентъра на партията.

От партията на Сидеров упорстват в същото време да бъде направен обединен указател на парцелите държавна благосъстоятелност. В същото предложение се желае и възбрана за смяна на статута на терени и здания от обществена в частна държавна благосъстоятелност за същия интервал, заяви пресцентърът на "Атака ". Депутатите стимулират по този начин направеното предложение с причините, че все още регламентът е неразбираем и всяко министерство взимало независимо решения за обмен на парцели, които са отпаднали от нужда за ведомството.

Според народните представители от партията на Волен Сидеров въпросните обекти могат да са в интерес на друго министерство, а също така е противоречиво дали с продажбата им не се визира националната сигурност. Вносителите на предлагането за мораториум виждат в него "необходима генерална промяна във връзка с стопанисването, грижите и възможните покупко-продажби с парцели частна и обществена държавна благосъстоятелност ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР