Народните представители от първата политическа сила в Народното събрание ГЕРБ/СДС

...
Народните представители от първата политическа сила в Народното събрание ГЕРБ/СДС
Коментари Харесай

ГЕРБ няма да влязат в парламентарна зала

Народните представители от първата политическа мощ в Народното събрание ГЕРБ/СДС няма да се явят на днешното съвещание на законодателната институция, първо постоянно такова след локалните избори.

Така те извършват заканата, отправена от водача на ГЕРБ Бойко Борисов, който, се закани да не пусне депутатите си на работа, а да свика през днешния ден съвещание в централата на партията, което да реши бъдещето на " некоалицията ".

Официално известие за такова съвещание няма, само че за това, че ще се организира още през днешния ден, удостовери на влизане в постройката на Партийния дом ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова. Нейното наличие в Народно събрание обаче се дължало на ангажимент към председателски съвет.

За партията било значимо да направи разбор, близо 6 месеца след раждането на " некоалицията " по какъв начин се извършва управническата стратегия, както кои министри се оправят добре и кои не.
 Борисов готви рокади при ротацията, само че има вяра в цялостен мандат
Борисов готви рокади при ротацията, само че има вяра в цялостен мандат

Лидерът на ГЕРБ можел да изброи 7-8 нищо несвършили министри

" За нас е притеснително, че решения се вземат без нас - единият образец са другият образец е във връзка с кадровата политика - да вземем за пример заместник-министърът на електронното ръководство Михаил Стойнов. Ние се чудим за какво този човек е на поста си ", продължи с възмущението си Атанасова.

След днешното заседание на ПГ на ГЕРБ през уикенда ще се организира и национално заседание с регионални координатори и кметове.

По непотвърдена информация в зала няма да се записват и от ПП/ДБ, което автоматизирано значи пропадане на кворума.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР