Народните представители от ГЕРБ Тома Биков и Маноил Манев представиха

...
Народните представители от ГЕРБ Тома Биков и Маноил Манев представиха
Коментари Харесай

ГЕРБ съобщиха на БСП кои са "депутатите наркотрафиканти"

Народните представители от ГЕРБ Тома Биков и Маноил Манев показаха в Народното събрание изявления в медиите и информация от прокуратурата за които депутати става въпрос в изявлението на премиера, че "...в Народното събрание не престават да стоят хора, които са забъркани с наркотрафик, и такива, които са купували гласове, и то от пандизчии ".

„ В последните десетина дни сътрудниците от Българска социалистическа партия се държат много дезориентирано и за да спомогнем за осмислянето на някои информации, взехме решение да дадем конференция ”, изясни Биков. „ Ако Българска социалистическа партия не са разбрали, ние сме подготвени да дадем сходна конференция, с цел да могат да схванат кои са тези, които прокуратурата има поради ”, добави той.

" Ако са решили да носят отговорност за тези народни представители, да продължат да я носят. Ако са решили, че не могат да носят такава отговорност, да спрат да я носят, като ги изключат от парламентарната си група. Ако те не схващат защо става въпрос, значи че в 80% в случаите най-вероятно работят несъответстващо ", разяснява Биков.

Маноил Манев изчете известие на прокуратурата от 12 юли за привличане на депутата от Българска социалистическа партия Манол Генов като обвинен за пазаруване на гласове. Манев съобщи, че в свои изказвания водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова е подкрепила своя народен представител.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР