Народните представители от ГЕРБ-Бургас и кандидатът за кмет на Сунгурларе

...
Народните представители от ГЕРБ-Бургас и кандидатът за кмет на Сунгурларе
Коментари Харесай

Бургаските депутати от ГЕРБ със силна подкрепа за кандидат-кмета на Сунгурларе д-р Георги Кенов

Народните представители от ГЕРБ-Бургас и претендентът за кмет на Сунгурларе организираха поредност от срещи в общината броени дни преди идния балотаж. Бургаските депутати Галя Желязкова, Диана Саватева и регионалният началник на партията Димитър Бойчев за следващ път демонстрираха своята мощна поддръжка за доктор Кенов и неговата амбициозна, само че осъществима стратегия за ръководство. Представителите на ГЕРБ посетиха селата Лозарево, Съединение, Манолич, както и общинския център Сунгурларе. Те разговаряха с локалните хора, които споделиха, че разчитат доктор Кенов да поеме верния курс на развиване за общината.



„ На прага сме на нов програмен интервал и е доста значимо да се отстояват европейските средства. Посоката е да се кандидатства за районни планове – да вземем за пример Бургаска област да изготви един общ план, към този момент се работи по подобен. Община Бургас може би ще е първата, която ще кандидатства с сходен – да свържем морския град с еднопосочни пътища до всеки един общински център. Важно е кметовете да са единомислещи, районните планове са бъдещето и ще е закононарушение да не се възползваме от тях. Ще оказвам помощ на доктор Кенов, само че ще съм и в тясна връзка с него за съблюдаване и осъществяване на програмата му за община Сунгурларе “, безапелационен бе Димитър Бойчев, представен от пресцентъра на ГЕРБ.



„ Д-р Кенов е локален, наличен човек, знае във всеки един миг какво би трябвало да се направи и може още от понеделник, заемайки виновен пост, да работи за по-добрия живот в общината. Ние заставаме до него “, съобщи националният представител Диана Саватева по време на срещите по обитаемоте места.



Галя Желязкова, която по време на предизборната акция бе неразделно до претендента за кмет и неговия екип общински съветници, показа, че е съумяла да беседва с хора от всички съставни селища. „ Общото сред тях е желанието им за смяна, 4 години застой са изгубено време за жителите на Сунгурларе. Нека идващите 4 бъдат времето за по-добър живот, повече осъществени планове и повече позволени проблеми “, добави бургаският народен представител.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР