Народните представители не подкрепиха предложението на Възраждане за създаване на

...
Народните представители не подкрепиха предложението на Възраждане за създаване на
Коментари Харесай

НС реши: Няма да има комисия за разследване на заплахите срещу Йоловски

Народните представители не поддържаха предлагането на " Възраждане " за основаване на Временна комисия, която да откри всички обстоятелства и условия, свързани с изказванията на министъра на електронното ръководство Александър Йоловски, че върху него е бил оказван напън от депутати, съобщи кореспондент на БГНЕС.


В първото гласоподаване поддръжка пристигна от 78 народни представители. 1 народен представител на ГЕРБ-СДС гласоподава " за ", 36 депутати от ПП-ДБ гласоподаваха " за ", 32 депутати от " Възраждане " гласоподаваха " за ", 1 народен представител от Движение за права и свободи гласоподаваха " въздържал се ", 1 народен представител от Българска социалистическа партия гласоподава " за ", 7 депутати от Има Такъв Народ гласоподаваха " за " и самостоятелният депутатът Радостин Василев гласоподава " за ".

Последва и прегласуване на Проекта на решение за основаване на Временна комисия за инспекция на обстоятелствата и събитията, свързани с изказванията на министъра на електронното ръководство Александър Йоловски, че върху него е бил оказван напън от народни представители да прави избрани дейности. При второто гласоподаване поддръжка за проекторешението получи поддръжката на 62 депутати. 1 народен представител на ГЕРБ-СДС гласоподава " за ", а 8 " въздържал се ", 21 депутати от ПП-ДБ гласоподаваха " за ", а 1 " въздържал се ", 31 депутати от " Възраждане " гласоподаваха " за ", 2 депутати от Движение за права и свободи гласоподаваха " срещу ", 1 народен представител от Българска социалистическа партия гласоподава " за ", а 16 " въздържал се ", 7 депутати от Има Такъв Народ гласоподаваха " за " и самостоятелният депутатът Радостин Василев гласоподава " за "./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР