Народните представители на БСП от София Георги Свиленски и Христо

...
Народните представители на БСП от София Георги Свиленски и Христо
Коментари Харесай

БСП сезира прокуратурата за нарушения при провеждане на обществена поръчка в Столична община

Народните представители на Българска социалистическа партия от София Георги Свиленски и Христо Проданов, и общинските съветници от левицата в София Михаил Ставрев, Иван Виделов и Диана Тонова внасят сигнал в прокуратурата за фрапантни нарушавания и злоупотреби при осъществяване на социална поръчка за над 50 млн. лева

Поръчката е за поддържане на зелени площи , паркове и градини в Столична община за интервал от 5 години. Сигналите касаят допускане на участия и класиране на компании, които не дават отговор на конкурсната документи и са подали документи с погрешно наличие, което съгласно закона води до отстраняването им и включването им в забранителен лист за 5 години.

Този вид грандиозни нарушавания са процедура за ръководството на ГЕРБ както на национално равнище, по този начин и на локално ниво. Примери за нарушаване в тази социална поръчка са следните нередности: присъединяване с несъществуващата техника, бракувана, запорирана или свалена от доклад, както и техника с фалшифицирани фабрични номера, считат от Българска социалистическа партия.

За всички тези нарушавания е известен кметът на град София Йорданка Фандъкова, само че не са подхванати никакви ограничения.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР