Народните избраници обичат колело и фитнес, плуват, ходят пеш, а

...
Народните избраници обичат колело и фитнес, плуват, ходят пеш, а
Коментари Харесай

Здрав дух в здраво тяло за здрав парламент: Как тренират деп...

Народните избраници обичат колело и фитнес, плуват, вървят пеш, а от ГЕРБ стягат коремите, както им подреди водачът

Здрав дух в крепко тяло, гласи остарялата максима. Здрави тела са нужни и на депутати, с цел да създадат здрав парламент, което не им се удава при последните два опита. Все отново в коридорите бързо се вижда кой спортува и кой е изтървал формата. Неслучайно преди седмици Бойко Борисов подреди на своите да стягат корема, с цел да не се дават на противника.

Самият някогашен министър председател като някогашен състезател (карате) дълги години тренираше фитнес, риташе, играеше тенис. И до ден сегашен практикува последните два спорта. Запален футболист е и огромният му противник Румен Радев, показал забележителна форма преди време, когато направи показно коремно.

„ Марица “ се опита да разбере кои са обичаните спортове на депутатите в опитите им да демонстрират стегната фигура пред гласоподаватели и камери.

Започваме с две хубавици от „ ИТН “ освен тъй като хората на Слави са първа мощ в Народното събрание. Антоанета Стефанова и Християна Тодорова имат куп медали и купи, извоювани за България.

„ Да ви кажа, упражнявам леко фитнес, върша кросове, само че не с някакви огромни натоварвания “, разкрива Християна, част от предходния отбор по художествена гимнастика.

Ети, международен първенец по шахмат, още взе участие по надпревари, а в този умствен спорт физическата форма е наложителна. „ Ходя във фитнеса, плавам “, откровена е пред „ Марица “

депутатката, определена от Пловдив.

Много разпален футболист и левскар е проф. Андрей Чорбанов от Има Такъв Народ. Той рита с другари постоянно и кара колело. Дори прекараният тежък Коронавирус не го отхвърля от обичаните спортове. Заедно с Филип Станев са заболели левскари и разногласията с други сътрудници постоянно им носят мъмрене от партийното управление.

Фен на плуването е Пламен Данаилов, който беше номиниран за финансов министър във втория кабинет на Слави. „ Уви, не намирам доста време за обичания спорт в последно време за смут на брачната половинка, която е запалена по здравословния метод на живот “, признава икономистът.

Волейболист пък е Пламен Николов, номиниран за министър председател от Има Такъв Народ. Той постоянно поства свои фотоси още от ученическите и студентски години край мрежата. И в този момент философът играе с другари.

Запален футболист е Красимир Вълчев от ГЕРБ,

някогашният учебен министър. Той рита с другари два пъти седмично. „ Добре че има „ луди глави “, които ни събират и зиме, и лято. Разбира се, има отсъстващи, само че държим фронта. С годините болят повечко коленета, мен особено кръстът, само че играем. Много обичам футбола “, споделя Вълчев, който като дребен дели благосклонностите си сред Берое и Левски, само че от 20 години съвсем не следи БГ футбола, въпреки че стиска палци за старозагорци.

„ Обичам футбола на Барселона от 2008 до към 2012 година. За мен това е най-хубавият тим, който съм гледал персонално “, пали се Вълчев.

Иначе той също по този начин плува, а намира ходенето за основата на всичко. „ То е номер 1, смазва организма. Разбира се, всичко би трябвало да бъде съчетано с хранителен режим “, изяснява някогашният министър.

Запален колоездач е пловдивският гербер Радомир Чолаков. Той намира време за обичания спорт при всяка опция.

При отсъствието на музиканта Калин Вельов най-фитнес фигура в групата на ГЕРБ има Красен Кръстев, народен представител от Бяла Слатина. „ Преди бях постоянен в залата, само че в последно време не ми се удава. Гледам да обезщетявам с обиколки пеш по изборния регион “, не крие икономистът.

Като някогашен футболен арбитър Стефан Апостолов от Симитли е привикнал с физическите натоварвания и пази фигура. Депутатът от ГЕРБ разпуска с кросове, по време на които прави разнообразни извършения.

Обича да скача на въже за тонус.

И една негова загадка - скача на батут

Полезно е за органите, твърди синът на фамозния кмет Апостол Апостолов - Поли.

Всеизвестен фен на катеренето е някогашният вицепремиер Томислав Дончев. Той практикува този спорт в зала. Иначе той не пропуща и планинските походи, когато е в родното Габрово.

Корнелия Нинова е фен на конната езда

и демонстрира положителни умения като жокей. Лидерът на Българска социалистическа партия се похвали с аристократичния спорт със фотоси в персоналния профил.

Колегата й Иван Ченчев преди беше много разпален футболист. Бившият ПР на ЦСКА даже риташе в аматьорския Въстаник от Войнеговци, само че в последно време е изгубил форма. Иначе Ченчев има треньорски лиценз за УЕФА.

Като авто водач социалистът Крум Дончев е задължен да поддържа форма и мускулите издават визитите във фитнеса. С Иван и други червени депутати обичат и да карат колело.

Баскетбол в деня на размисъл е патент на „ Да! България! “,

не крият от групата. Спортът е обичан на депутата Ивайло Мирчев, който постоянно събира в съботата преди гласоподаване сътрудници под кошовете.

Като „ зелени “ хора в групата има много почитатели на колелото. Доктор Таня Андреева не признава различен метод за напредване в София. Млада е, ще кажат някои. Но пък се желае и воля.

Свилен Андреев от Демократична България пък се похвали с велопоход от Беклемето до хижа „ Дерменка “. Депутатът е родом от Троян и нищо чудно, че постоянно катери планините и пеш.

Най-запаленият по фитнеса в групата е бургазлията Димитър Найденов, което проличава и от фигурата му.

Показно на социалистите по какъв начин се катери Бузлуджа

прави депутатът от Движение за права и свободи Халил Летифов. „ За разлика от социалистите не употребявам рейсове. Семейството ми има къща в село Хаджидимитрово. Тръгвам от паметника на Димитър Благоев и тъкмо след два часа съм на върха. Вземам по 4 фланелки в раницата и ги променям “, разкрива депутатът.

„ Бях играч по таекуондо дълги години, само че от него са ми останали единствено травмите. Заради тях и акцентирам на ходенето. Имам ли опция, върша най-малко час вървене дневно “, разкрива Халил Летифов.

„ Останалото е режим на хранене. Внимавам какво хапвам “, декларира той.

Тежък спорт като кросфит е избрал острието

на митинга Николай Хаджигенов. При него няма извинения с работа, съвсем всеки ден е в залата, което проличава от хубавичко му фигура.

Иначе в предишното юристът от ИБГНИ е упражнявал интензивно карате.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР