Народни представители от ПГ на Обединени патриоти внесоха при председателя

...
Народни представители от ПГ на Обединени патриоти внесоха при председателя
Коментари Харесай

Подписката за Асеновград вече е в парламента

Народни представители от ПГ на Обединени патриоти внесоха при ръководителя на Народно събрание Димитър Главчев през днешния ден подписката, която родителите на битите в Асеновград деца и поданици на градчето връчиха на патриотите. Заместник-председателите на парламентарната група Валентин Касабов и Искрен Веселинов и секретарите Борис Ячев и Юлиан Ангелов, както и проф. Станислав Станилов показаха пред Димитър Главчев повече от 10 хиляди подписа в отбрана на битите деца и с настояването за бързо и заслужено наказване на отговорните.

Подсигуряването на въоръжена защита на язовир „ 40-те извора “, настояването за това хората с тежки присъди да не бъдат освобождавани предварително са още измежду настояванията, под които хората в Асеновград са поставили подписите си.

Припомняме, че митингите в Асеновград стопираха откакто вицепремиерът Валери Симеонов се ангажира със случая и извърши дадените още в първия ден след случая обещания. „ Така, както обещахме – има непрекъснато полицейско наличие, подхванати са незабавни следствени дейности по отношение на лицата, забъркани в спора, стартира описването на противозаконните постройки – 17 към този момент са открити “, сподели при срещата си с хората в Асеновград Валери Симеонов.

Вицепремиерът бе безапелационен, че ще се проверява всичко и нищо няма да бъде покрито.

Председателят на Парламента Димитър Главчев се е заел на днешната среща с народните представители от Обединени патриоти да свика незабавно комисиите, които имат отношение и биха могли да се ангажират със случая.

Държавата би трябвало да се намеси дейно и да се предизвикват съществени законодателни промени против циганската престъпност, разяснява след срещата с асеновградчани и след диалозите при Димитър Главчев патриотът от НФСБ Борис Ячев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР