Народната певица Ивелина Колева за пореден път бе представена в

...
Народната певица Ивелина Колева за пореден път бе представена в
Коментари Харесай

Живот В Сянка: Ивелина Колева Продължава Да Живее Като Сестрата На Преслава

Народната певица Ивелина Колева за следващ път бе показана в сянката на известната си сестра – Преслава, видя Secret.bg. Каката на звездата приказва с Ива Софиянска за „Събуди се“, като огромна част от диалога бе отдаден точно на сестра й.

В изявлението тя показа, че не се усеща в сянка. „Хората, които почитат това, което върша, ме знаят като Ивелина Колева. За тези, които не се интересуват от това, с което се занимавам, съм просто сестрата на Преслава ”, съобщи тя.

Въпреки това самото изявление беше промотирано не с името на фолклорната певица, а с това, че е сестра на Преслава. Нещо, с което тя към този момент би трябвало да е привикнала.
ЯСЕН Е ПОЛЪТ НА БЕБЕТО НА ПРЕСЛАВА
По думите й, двете са извънредно близки и се чуват и виждат постоянно. Преслава пък й пращала постоянно плановете си първо на нея, с цел да получи независимо мнение.

Казва, че се е зарадвала доста, когато е схванала, че ще става вуйна.

„ Когато ни сподели се зарадвах извънредно доста. „Отдавна мечтаем да си има дете. Знаехме единствено аз, майка и баща и успяхме да го запазим в загадка. Имаше злословия от доста от дълго време. Когато го разгласи публично, към този момент съумях да го изживея. Вълнувам се доста и с неспокойствие го чакам ”, споделя Ивелина.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР