Народната медицина е дял от културата на един народ, която

...
Народната медицина е дял от културата на един народ, която
Коментари Харесай

Урочасването води до мъчителни болести

Народната медицина е дял от културата на един народ, която може да се смята за връстница на човечеството. Реално медицината на елементарните хора е основана от самите тях, написа struma.bg.

С течение на времето всеки от тях е прибавил по нещо към опита на предшествениците. Крайният резултат е едно ядро от познания, обвързван с метода на живот и съгласуван със здравето.

Народната медицина ни демонстрира по какъв начин да се пазим от заболяванията, по какъв метод да се оправяме с тях, какви средства от растителен, минерален и скотски генезис да използваме. Приказките на нашите баби за злите очи не са небивалица.

Според българската национална медицина уроки или урочасването е болестно положение. Последствията от него могат да обзет необятен набор проблеми със здравето на човек.

И това е забавно: Да не хабим живота си в бленувания - четете още потребни вести на zdrave.to

Оплакванията варират от всевъзможни разстройства в храносмилателния тракт до световъртеж, припадъци и даже полудяване. Доста постоянно са вероятни повръщания вследствие на урочасвания.

Уплахът е също категоризирано заболяване от българската национална медицина. При някакво стряскане от непредвидена заплаха последствията също са много неподходящи. Човек е допустимо да се уплаши от животно, от звяр, от различен човек, като да вземем за пример скитни и така нататък

Уплахът може да пристигна и когато се стреснем от някаква сянка, изключително нощно време. Съзнанието на човек е склонно да си пресъздава някаъв дух или дявол. По предписание повода за уплашването може да бъде и естествена, и свръхестествена, а признаците изхождат от разнообразни органи и системи.

Орадисването, известно още като орама, урама е положение, което елементарно може да бъде припознато като биомедицинска болест. При него постоянно настава парализа или пареза, обездвижва се единият крак, настава квадрипареза на цялото тяло, изкривява се устата. Често има и говорни разстройства. Това положение доста наподобява на мозъчно-съдова болест.

Знахарите в националната медицина изясняват, че орадисан човек е бил атакуван по незабележим метод от болестотворен дявол. Обикновено става дума за дух на злопаметен мъртвец. Т. нар нередовни покойници скитат сред нашия и другия свят.

В часовете след залез слънце и преди първи петли в случай че човек е замръкнал и на път за у дома стъпи на място, където са играли самодиви, още веднъж може да бъде орадисан в символ на наказване от митологичните същества.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР