Народната любов“ застигна Кирил Петков, докато си правеше пиар от

...
Народната любов“ застигна Кирил Петков, докато си правеше пиар от
Коментари Харесай

„Народната любов“ към Кирил Петков в наводнените райони: Само идвате да се снимате! Какво направихте в управлението-нищо!

„ Народната обич “ застигна Кирил Петков, до момента в който си правеше пиар от трегедията в наводнените села в Карловско. Вчера някогашният министър председател си пусна фотоси по какъв начин първо със синя тениска чисти тиня от наводнените къщи, а след това прави същото, хванал изкривено лопата, само че с партийна тениска. Нелепите осъществявания на Петков провокираха гнева на доброволците и локалните поданици, които разчистваха вредите от наводнението. Това се вижда на фрагменти в ютюб.

„ Само идвате да се снимате тук! Какво свършихте в управлението-нищо “, подхваща Петков доброволецът Ивайло Шопски.

Петков първо не разрешава да го снимат. И моли да приказват без камери, след това се изяснява с обичаната опорка-вижте какво направихме на Капитан Андреево.

„ Цяла заран сме тук с лопатите “, оправда се Киро. Това няма по какъв начин да бъде правилно, тъй като той самичък си пусна фрагменти първо от София пред паметника на Стефан Стамболов и няма по какъв начин от сутринта да е бил в Карловско.

„ Не сме ви видели. Много сте чист,  с цел да сте били от сутринта. Нито сте се изпотил, нито сте се нацапал “, му се подиграха доброволците. Петков се оправда, че е пристигнал да види какво се случвало и трябвало хората да бъдат малко по-смирени, поради денят на Съединението. Плътно зад него вървеше охранител от НСО с оръжие.

„ Защо не помогнахте, когато бяхте на власт. Баща ми отиде да гласоподава за вас. Народът обеднява в пъти, горивото се качи в пъти. Нищо не сте създали “, отвърнаха го доброволците. „ Какво вършим с газа, пътува с корабите. Няма кой да ви се връзва на тази реторика “, продължиха с подигравките те.

От клипа се вижда по какъв начин Петков и охранителите му от НСО се изнизват от къщата под подвикванията на „ националната обич “: Елате да хвърлите някоя лопата с нас!

Но на улицата експремиерът бе атакуван словесно от жена, чиято къща е тежко потърпевша от наводнението.

„ Не желая да идвате. Ние сами ще се оправим със всичко. Гласувах за вас, за което скърбя “, съобщи дамата.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР