Народната любов в действие усети на гърба си един от

...
Народната любов в действие усети на гърба си един от
Коментари Харесай

Резил! Гневни шуменци замеряха с яйца червения барон Борислав Гуцанов

Народната обич в деяние усети на гърба си един от най-богатите хора в Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов. Червеният барон, който преди време търка наровете за малко в рамките само че интервенция “Медузите ”, бе позорно замерян с яйца от гладни и обезверени българи, минути преди да държи тирада на следващата среща с гласоподаватели, проведена в Шумен, от където той се кандидатира за народен представител.

 

Комичен и в същото време индикативен видео клип за отношението на елементарните хора към оядения кадър на Българска социалистическа партия дойде в редакцията ни. От него се вижда, че до момента в който Гуцанов, издокаран по последна мода в безценен, марков костюм, се насочва към партийното заседание, на входа на шуменски мол към него се доближават двама души. Най-вероятно съгражданите му го стопират с молба да позволи някой от хилядите проблеми в общината. На настоятелните им реплики депутатът гледа пренебрежително и разсеяно, бързайки да ги отпрати. Видимо недоволни от късата среща, мъжете вадят яйца и стартират да замерят националния трибун, омазвайки първокласното му сако.

От изпратените фрагменти виждаме, че Гуцанов е придружаван от новия секссимвол на Българска социалистическа партия - поповската депутатка Йорданка Георгиева, която особено за случая се бе барнала със съблазнителни високи токчета в блестящо алено. Дали избраничката е решила краката й да бъдат в звук с цветовете на партията, или се е надявала да разсъни мъжкото въображение на Гуцанов, можем единствено да гадаем. След яйчената канонада по гърба на патрона си обаче Йорданка не прави опит да го позабърше, нито му се притичва на помощ, виждаме още от папарашкото видео.

Автор: crimesbg.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР