Народен лек при миома и други женски проблеми Това ми спаси

...
Народен лек при миома и други женски проблеми
Това ми спаси
Коментари Харесай

Народен лек при миома и други женски проблеми

Народен лек при миома и други женски проблеми

Това ми избави живота преди няколко години … Искам да кажа, може би не бих умряла: – само че щях се хвърля от третия етаж, в случай че не бях почнала да пия това! Сериозно! Мъчеха ме страшни болки, които идваха на талази, усещах единствено болежка, по-силна болежка, най-силна болежка. Започваща от корема, през гръдния панер, до ключицата. Така два дни. И по какъв начин да не се хвърля? И в този момент не ми е смешно за какво лекарите не знаеха какво ми е. Сега знам, че това са били някакви кисти и към момента не разбирам по какъв начин толкоз дребни, а съумяха да ме прекършат! Ужасът се повтаряше всеки месец, бях ужасена, когато трябваше да стартира.

Но аз победих с помощта на този лек за всички женски проблеми, който се пие един път в живота. Отдавна желая обществено да го споделя с всички дами, а го дадох на всички мои приятелки. Запишете го, уповавам се, че няма да имате потребност от него, само че може би ще помогнете на някого!

Необходими съставки:

40 връхчета от розмарин

1 литър домашно вино

Приготвяне:

Домашното алено вино, без консерванти, прехвърлете в бутилка с необятно гърло, а в него сложете 40 връхчета от розмарин, към 3-4 см., а бутилката оставете на мрачно място да престои няколко дни. Започнете да пиете всяка заран на гладно по една ракиена чашка, само че без премахване на розмарина, тъкмо един месец. Аз го съхранявах в ледник, тъй като, когато го пих беше лято.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР