Народе - изправете се и ГЕРБ ще паднат. Това каза

...
Народе - изправете се и ГЕРБ ще паднат. Това каза
Коментари Харесай

Нинова от Бузлуджа: Народе - изправете се и ГЕРБ ще паднат

Народе - изправете се и ГЕРБ ще паднат. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на националния събор на левицата на връх Бузлуджа.

" Скъпи социалисти, симпатизанти, съдружни сътрудници, посетители, скъпи българи, историческият връх Бузлуджа ни събра още веднъж, събра ни уважението към Димитър Благоев и съратниците му, към нашите предшественици, които преди 128 години организираха тук Бузлуджанския конгрес и сложиха начало на битката за правдивост.

Тук сме да се поклоним пред героите на България - Хажди Димитър и неговите четници, които проляха кръвта си на тази смяна за свободата на България.

Днес ни събират тези две думи - тези две полезности: правдивост и независимост, тъй като и през днешния ден мнозина не се усещат свободни българи и за мнозина няма правдивост, само че за разлика от този момент през днешния ден българи лишиха свободата на други българи и справедливостта за други българи.

Днес едноличната, властническа власт, пълзящата тирания ръководи посредством боязън и незаинтересованост.

Борисов ръководи не тъй като може и не тъй като народът го желае, а поради страха, в който държи народа. Заради апатията, която провокира с политиката, която води.

Държава не може да се ръководи със боязън, нация не може да се развива с незаинтересованост.

Държава се ръководи с разум, нация се развива с труда и силите на всеки българин и това е задачата пред нас ", акцентира Нинова, представена от Фокус.

Тя уточни, че през днешния ден политическият конкурент е ГЕРБ.

" Нашият зложелател е страхът и нашата задача е да отидем до всеки, безпаричен, слаб, пренебрегнат и унизен, да му подаден ръка, да му дадем религия, да му кажем, че ориста ни зависи от всеки от нас. Да му кажем: " Народе, изправете се и те ще паднат ", сподели Нинова.
 Нинова от Бузлуджа: Народе - изправете се и ГЕРБ ще паднат
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР