Народът направи своя избор на 4 април. В 24 области

...
Народът направи своя избор на 4 април. В 24 области
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Готови сме да представим плана за възстановяване в Брюксел

" Народът направи своя избор на 4 април. В 24 области ГЕРБ е първа политическа мощ ". Това сподели в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия шефът на депутатите от ГЕРБ-СДС.
“Забелязахте ли, че тези, които са били натоварени до момента с отговорността на страната приказват с грижа. Опорна точка е “Трябва да изчегъртаме ГЕРБ ”. А по-късно какво ще стане? ”, попита тя. “Бойко Борисов е в отпуск. През последните 10 години когато има потребност е на всички места. В последната година сътрудниците, които са били в 44 национално заседание направете информация какъв брой пъти са заложени съответни въпроси към министър-председателя. Сряда е след няколко дни, ще забележим дали ще пристигна. Ако някой се интересуваше от проекта за възобновяване имаше кой да приказва по този въпрос - Томислав Дончев беше в Народното събрание с часове и чакаше комфортно време да го показа ”, добави Атанасова.
 Десислава Атанасова чака Слави Трифонов да каже за мажоритарния избор Десислава Атанасова чака Слави Трифонов да каже за мажоритарния избор
Не е добре въпреки и за нов политически план да стартира с неистина към гласоподавателите си. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислав...
“Ние постоянно сме доказвали, че за нас родината ни е най-важна. Подавали сме и различен път оставка. Планът е над 3000 страници, той е работен от над 240 индивида. Той е качен от дълго време на една специфична платформа. 38 сесии на договаряния има сред български екипи и Европейска комисия. Готови сме да представим проекта за възобновяване в Брюксел в този тип в случай че болшинството в Народното събрание реши ”, сподели още тя. “Има болшинство, което да поддържа смяна в изборната система, ние не се плашим от тази смяна, очевидно някой различен се плаши ”, сподели Атанасова. " Разрушаване на модела? Какво да разрушим, влизането ни в банковия съюз, нарастването на учителските заплати ли? ", попита тя.
“Даниел Митов е добре прочут, неговите благоприятни условия също, човек с добра биография. Включително и през последната 1 година слушахме не малко думи и заклинания, че Борисов не би трябвало да бъде министър председател. Той освободи двете депутатски места, отхвърли се от имунитета си, дава път на младите ”, сподели Атанасова. " За България, не за ГЕРБ, е значимо да има работещо държавно управление, да има съществено болшинство, което да взима решения, когато се постанова ", добави Атанасова. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР