Народът на Русия не може да бъде сломен, така че

...
Народът на Русия не може да бъде сломен, така че
Коментари Харесай

Александър Дугин: Враговете на Русия подло, тайно са убили дъщеря ми

Народът на Русия не може да бъде грохнал, тъй че убийците на Дария Дугина няма да реализират задачата си, се споделя в изказването на татко ѝ Александър Дугин, публикувано в Telegram от ръководителя на борда на шефовете на групата компании „ Царград ” Константин Малофеев. Дугин подчертва, че щерка му е родолюбец, боен сътрудник, специалист по централните канали, мъдрец и в никакъв случай не е призовавала към принуждение и война.

Бащата добави, че „ враговете на Русия подло, скрито са я умъртвили ”.

„ Но ние, нашият народ, не можем да бъдем сломени даже от такива непоносими удари. Те желаеха да смажат волята ни с кървясъл гнет против най-хубавите и най-уязвимите от нас. Но няма да го получат. Сърцата ни копнеят за освен това от възмездие или отмъщение. Това е прекомерно дребно, не е по съветски. Нуждаем се единствено от нашата Победа... Така че победете, апелирам! ”, акцентира той. 

Дугин декларира, че нацисткият украински режим е отговорен за гибелта на Даря – „ щерка ми беше брутално убита от детонация пред очите ми. Тя беше красиво православно момиче, родолюбец, боен сътрудник, специалист по централните канали и мъдрец. Нейните изявления и репортажи постоянно са били задълбочени, обосновани и сдържани. Тя в никакъв случай не е призовавала към принуждение и война. Тя беше изгряваща звезда при започване на своя път ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР