Наркотиците се превръщат в ужасен тумор, който задушава София. БЛИЦ

...
Наркотиците се превръщат в ужасен тумор, който задушава София. БЛИЦ
Коментари Харесай

Ужас в БЛИЦ! Дрогата превзема София! Наркомани правят катастрофа след катастрофа!

Наркотиците се трансформират в ужасяващ израстък, който задушава София. БЛИЦ научи шокираща статистика от последната седмица, която демонстрира, че в този интервал по улиците на града са били спряни 70 водачи с позитивни проби за дрога.

Един от най-фрапантните случай е от преди няколко дни, когато 26-годишен лидер, използвал канабис, е блъснал полицейски бус с пътуващи в него чиновници. Единият от униформените е с раздран далак от злополуката.

32-годишният чиновник на реда сега е настанен в болница, а положението му е съществено.

В различен от случаите са били арестувани шестима разносвачи на пица от известна столична верига. Куриозното в тази ситуация е, че хората, пренасящи италианските специалитети са потребители на дрога.

БЛИЦ разкри и случай на таксиджия, който е спрян от чиновниците на Тежки пътно-транспортни катастрофи към КАТ-София, който е карал жълтата си кола с огромно количество канабис.

Инцидент с " Мерцедес " S-класа е станал и пред магазин " Фантастико " на бул. " Симеоновско шосе ". За благополучие всичко се е разминало без човешки жертви.


Странното е, че в такива обстановки виновниците нормално се освобождават единствено след 24-часов престои в килията. А е належащо колите им да бъдат иззети, тъй като като нищо може да се повтори касапницата от преди години на " Цариградско шосе ", когато пийнал и дрогиран таксиметров водач опустоши повече от 10 души на спирката пред The Mall.

Криворазбраните демократични закони могат да доведат до нови смъртни случаи. И е добре законотворците да се замислят по тази тематика, преди да стане нова покруса.

Ивайло КРАЧУНОВ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР