Наркотици за над 5 милиона долара - близо 200 килограма

...
Наркотици за над 5 милиона долара - близо 200 килограма
Коментари Харесай

В САЩ заловиха наркотици за над 5 млн. долара сред краставици

Наркотици за над 5 милиона $ - близо 200 кг кокаин и течен метамфетамин - бяха хванати, при две обособени находки на граничен пункт в Сан Диего през последните седмици, заяви федерална организация за гранична защита на Съединени американски щати, представена от ДПА.

Пратките са открити на граничен пункт " Отай Меса " на американско-мексиканската граница, се споделя в изказването на Служба " Митници и гранична защита ".

Първата партида опиати е хваната на 12 септември при инспекция на ремаркето на камион. Направената ревизия на тежкотоварния автомобил със скенер посочила аномалии в резервоара с гориво.

Служители и лабораторни експерти извадили от него 22 кофи, всяка от които съдържаща течен метамфетамин. Общото тегло на находката било 301 кг, показаха от службата за гранична защита.

Три дни по-късно, на 15 септември, още веднъж при инспекция на камион с ремарке чиновници разкрили 146 пакета кокаин, прикрит измежду товар с краставици. Общото тегло на хванатия опиат е над 181 кг.

Митническите чиновници са иззели опиата и камионите. Водачите на двата тежкотоварни автомобила са предадени на министерството на вътрешната сигурност на Съединени американски щати, с цел да бъдат разследвани.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР