Наркотици за 200 хил. лв. са били открити в камион

...
Наркотици за 200 хил. лв. са били открити в камион
Коментари Харесай

Откриха дрога за 200 000 лв. в камион с хартия на ГКПП - Илинден

Наркотици за 200 хиляди лева са били открити в камион на Граничен контролно-пропусквателен пункт - Илинден. Под управлението на Окръжна прокуратура – Благоевград се водят дейности по следствие по формирано досъдебно произвеждане за  контрабанда на високорискови наркотични субстанции.

Около 15 ч във вторник, на трасе „ Входящи коли “ на Граничен контролно-пропусквателен пункт – Илинден, при влизане в България от Гърция, е спрян товарен автомобил „ МАН “, с българска регистрация, пренасящ по документи домакинска хартия.

Гранични и митнически чиновници направили взаимна инспекция, в това число посредством сканиране с мобилно рентгеново устройство. Констатирано е, че в единия от резервоарите за гориво се транспортират найлонови пакети. При последвалата физическа инспекция е открито, че същите са 37 на брой, от които 36 пакета с бруто тегло 45.903 кг съдържат канабис и 1 пакет с бруто тегло 2.508 кг. съдържа хашиш.

Общата стойност на предмета на закононарушението възлиза на към 200 000 лв..

Днес лидерът на автомобила - 46-годишният А.К., е притеглен в качеството на обвинен за осъщественото незаконно действие. Понастоящем с разпореждане на Окръжна прокуратура Благоевград той е арестуван за период до 72 часа. Предстои прокуратурата да внесе в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР