Наркотикът бил в 29 пакета в с. КонявоАрестувани са трима

...
Наркотикът бил в 29 пакета в с. КонявоАрестувани са трима
Коментари Харесай

16 кг хероин скараха МВР и прокуратурата

Наркотикът бил в 29 пакета в с. Коняво

Арестувани са трима мъже

Антимафиоти и служители на реда от Кюстендил задържаха 16 кг хероин, разпределени в 29 пакета в частен парцел в с. Коняво. Арестувани са били трима мъже.

Акцията стана мотив за напрежение сред Министерство на вътрешните работи и прокуратурата. В известие на вътрешното ведомство се споделя, че интервенцията е била по досъдебно произвеждане на Специализираната прокуратура, която отказала да спомага. За да се предотврати пропускането на опиата, акцията е била осъществена с позволение на окръжния прокурор на Кюстендил и е било формирано ново досъдебно произвеждане по същия случай. От Окръжната прокуратура в Кюстендил обявиха, че са били осведомени за извършената интервенция след приключването ѝ.

“Въпросните наркотични субстанции не са конфискувани по досъдебно произвеждане на Специализираната прокуратура, както е посочено в известието на Министерство на вътрешните работи, а по досъдебно произвеждане, следено от Окръжна прокуратура - Кюстендил, формирано от проверяващ служител на реда на 18.06.2021 година “, се споделя в известието ѝ. Кюстендилските обвинители се разграничиха от опитите за опълчване сред обособените звена на прокуратурата и сред прокуратурата и Министерство на вътрешните работи.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР