Наркоман, който се опита да открадне колата на пенсионер с

...
Наркоман, който се опита да открадне колата на пенсионер с
Коментари Харесай

Наркоман се опитва да открадне колата на пенсионер с увреждания, но тя отвръща с бастун

Наркоман, който се опита да открадне колата на пенсионер с увреждания и в последна сметка получи побой с бастун, влезе в пандиза.

Нийл Стембридж, който има история на нарушение на закона, беше в средата на седмица на закононарушение, когато се зае с старата си жертва. Жената, която страда от двигателни проблеми, направи незабравим показ, когато отвратителният субект направи своя ход. В стратегически проект крадецът се опитал да подмами водача, че под колата й има котка. Убедена от хитростта, тя излезе да огледа, до момента в който той се хвърли към кормилото.

Той обаче беше избрал неверния човек. Жената с физически усложнения подцени своите увреждания, употребявайки забележителния си борбен дух, с цел да удря мъжа с бастуна си неведнъж, до момента в който той не можеше да издържи повече. Напълно ужасена от „ отвратителното “ държание на Стембридж, на 4 декември пенсионерката освен разглоби нарушителя с инструмента си за вървене, само че и с думите си го разгласи за „ неефикасно създание “, което...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР