Нарколаборатория бе разбита в Сливен при спецакция на ГДБОП, петима

...
Нарколаборатория бе разбита в Сливен при спецакция на ГДБОП, петима
Коментари Харесай

Спецакция! Разбиха нарколаборатория, има много задържани

Нарколаборатория бе разрушена в Сливен при спецакция на ГДБОП, петима мъже са арестувани, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Има данни, че дрогата, създавана в градчето, е била пласирана в най-големия ни морски курорт Слънчев бряг.

Специализираната полицейска операция  е извършена на 13 под управлението на Окръжна прокуратура- Сливен.

С помощта на служебни кучета са претърсени осем адреса на територията на Сливен и. Слънчев бряг, където съгласно данните откритото незаконно сдружение е разпространявало част от наркотичните субстанции.

На един от адресите антимафиотите разкрили лаборатория от " домакински вид " за произвеждане на метамфетамин, ситуирана в мазето на жилището. От там са конфискувани 477 г метамфетамин - кристал, 123 г кокаин, 37 г пико, контролни везни, голям брой прекурсори и огромно количество съдове и средства, нужни за производството на веществата. Иззети са още нелегално притежавано огнестрелно оръжие, мобилни телефони и голям брой движимости, имащи отношение към следствието.

Петима участници в незаконната скица са арестувани. На трима от тях са повдигнати обвинявания по член 354а алинея 1 от Наказателен кодекс и мярката им за задържане е удължена до 72 часа. По случая са разпитани очевидци, а работата по документирането на случая продължава.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР