Наркодилър отива за година и 10 месеца в затвора след

...
Наркодилър отива за година и 10 месеца в затвора след
Коментари Харесай

Наркодилър отива за година и 10 месеца в затвора

Наркодилър отива за година и 10 месеца в пандиза откакто се призна за отговорен и подписа съглашение с прокуратурата, оповестиха от Окръжния съд в Русе.

Споразумението е утвърдено от съда и има последствията на влезнала в действие присъда, и не предстои на обжалване или митинг.

25-годишният К. К. се е признал за отговорен в това, че в интервала 03.05.-06.06.2019 година без съответно позволение държал за разпространяване високорискови наркотични субстанции (марихуана и метамфитамин), маст от които на четири пъти популяризирал посредством продажба на разнообразни лица.

К. К. е осъждан, със приблизително обучение, незает и от задържането му на 06.06.2019 година е бил в ареста.

Магистратите са решили, че постигнатото съглашение не опонира на закона и морала и следва да бъде утвърдено, а наказателното произвеждане – прекъснато. За осъщественото закононарушение К. К. приел да му бъде наложено наказване отнемане от независимост за период от една година и 10 месеца при първичен общ режим, като се приспада времето, през което е бил арестуван, и санкция в размер на 2500 лева

Със същото определение са отнети в интерес на страната описаните наркотични субстанции, конфискувани от обвинения, както и гриндери и електронни везни, а К. К. следва да заплати и направените по делото разходи в размер на 500.76 лева / tvn.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР