Наркобаронът Ел Чапо е предал контрола на своя безмилостен картел

...
Наркобаронът Ел Чапо е предал контрола на своя безмилостен картел
Коментари Харесай

Ел Чапо сдаде властта на най-могъщия наркокартел в света, синовете му са бесни СНИМКИ

Наркобаронът Ел Чапо е предал контрола на своя безсърдечен картел в ръцете на собствен остарял сътрудник, а не на своите безразсъдни синове.

62-годишният Хоакин Гусман бе наказан на пожизнен затвор през юли, след необятно отразен в медиите развой в Съединени американски щати.

Той бе приет за отговорен през февруари в трафик на тонове кокаин, хероин и марихуана, до момента в който е бил на чело на мексиканския картел Синалоа.

Сега водачеството на картела е в ръцете на някогашния сътрудник на Чапо Исмаел "ЕЛ Мейо " Замбада, като синовете на Гусман - Айван и Хесус - единствено трябвало да му оказват помощ.

Болнавият трафикант на дрога, който е на 71 години, е последният оживял член на истинския картел Синалоа, успявайки да се измъкне от ръцете на управляващите и конкурентни картели години наред.

Чапо е разрешил на Мейо да поеме контрола на картела след ареста и екстрадицията му в Съединени американски щати.

Дънкан Ууд, шеф в Института на Мексико към Центъра Уилсън съобщи пред "Дейли Стар ": "По някакъв метод, въпреки всичко той е фамилен човек и желае да отбрани своите синове. Ролите на синовете му изобщо не са толкоз основни колкото тази на Замбада.

Според мен има някаква контракта сред Чапо и Мейо, че Замбада е отпред, само че въпреки всичко синовете му са значими. Те обаче даже не са лейтенанти, те са нещо като шефове на разнообразни региони ".

Айван


Хесус
Както Айван, по този начин и Хесус имат репутацията на безразсъдни и нападателни. И двамата са лишени от стратегическото мислене, помогнало на Чапо да построи своята империя.

Междувременно е известно, че хора, работещи за крилото, ръководено от Айван, отиват да работят за Ел Мейо. Според слуховете спорът не е надалеч.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР