Наричат я Ледената кралица на Холивуд, но не защото е

...
Наричат я Ледената кралица на Холивуд, но не защото е
Коментари Харесай

На 54 и в перфектна форма: правилото 80-20, с което Никол Кидман поддържа тялото си

Наричат я " Ледената кралица " на Холивуд, само че не тъй като е високомерна и претенциозна, а тъй като като че ли тази жена не остарява във времето. Макар да се носят клюки, че Никол Кидман се доверява на най-хубавите в областта на ботокса, това не са потвърдени обстоятелства, а единствено... спекулации, както към този момент написахме. Каквото и да прави, 54-годишната актриса наподобява зашеметяващо. Прекрасна кожа, коса и необикновено добре изваяно тяло.

Виж още:

Скоро Кидман показа своя нова фотография, на която е облечена в всекидневно облекло. Кадърът е изработен на Байрън Бей в Южен Уелс, Австралия. Красивото място обаче не притегли толкоз внимание, колкото физиката на актрисата, въпреки и в много отдалечен проект. С маратонки, стеснен чеп и спортно бюстие, Никол Кидман потвърждава, че човек може да наподобява отлично на всяка възраст, стига да бъде прецизен и пореден в режима си на хранене и спорт.

Виж още:

Интересното обаче е, че през 2014 година, самата тя показа, че не е от най-стриктните в това отношение. Похапва си от всичко, не се лимитира, само че го прави на интервали, а не непрекъснато, пишат от. Известно е, че актрисата съблюдава така наречен предписание 80-20, за което тя загатна в свое изявление за американското списание " Женско здраве ", през 2013 година Това предписание се ползва в дните, в които актрисата има претрупан график и не съумява да съблюдава строги диети и да извършва всичките си тренировки. Идеята е, че 80% от менюто ѝ включва най-вече здравословни артикули, а в останалите 20 са отделени за десерти, пица, чипс и други изкушения.

" Следвам режим, като в последна сметка се пробвам 80% от храната ми да е здравословна, а 20% не… от време на време обаче пада до 70%. Вярвам, че има натурални артикули, които работят като натурален лек. Просто разберете какво работи при вас. Аз го върша и имам доста сила ", споделя още тя.

Красивата актриса се храни един до два пъти седмично с риба и морски деликатеси, само че това е обяснимо, тъй като е родена в Австралия и от дребна е закърмена с този вид храна.

Виж още:

Източник thumbnail & фотоси: https://www.instagram.com/nicolekidman/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР