Наричат ги звезди и много хора мислят, че имат перфектен

...
Наричат ги звезди и много хора мислят, че имат перфектен
Коментари Харесай

Кои са знаменитостите с най-опасни болести? Тези 8 холивудски звезди имат здравословни проблеми от години

Наричат ги звезди и доста хора мислят, че имат съвършен живот. Поне това проличава от кориците на списанията и предаванията по малкия екран. Но отвън камерите и светлината на прожекторите те са хора като нас и се сблъскват със същите проблеми, написа zdrave.to.

Болестите не питат дали си прочут или не, те просто покосяват организма.

Ким Кардашиан, Бела Хадид и Селена Гомес са част от звездите, които имат разнообразни здравословни проблеми и приказват намерено за тях в обществените мрежи. Вижте кои са останалите:

1. Сара Мишел Гелар

Актрисата, известна от „ Бъфи – килърката на вампири “, страда от сколиоза. Това е тип деформиране на гръбначния дирек, което може да бъде както вродено, по този начин и добито. Заболяването на невромускулната система водещо до деформиране на гръбнака с повече от 10 градуса.

Може да се получат странично прегъване и ротация на гръбнака, които да навредят на кариерата на звездата, тъй като тя не може да има вярна стойка. За благополучие Гелар е почнала рехабилитация в точния момент и с годините е ходила на пилатес, което ѝ е помогнало да се усеща по-добре и да носи рокли с гол тил без да се тормози.

2. Шер

Световноизвестната певица е диагностицирана с вируса на Епщайн-Бар през 90-те години. Той спада към групата на херпесните вируси и може да аргументи хронична отмалялост, меланхолия, инфекциозна мононуклеоза или рак на лимфната система.

През 2014 година Шер анулира няколко от концертите си поради заболяването, която към този момент е увредила бъбреците и сърцето ѝ.

3. Джерард Бътлър

Малцина знаят, че артистът е отчасти ням. Той не чува с дясното ухо поради интервенция, която е претърпял на 10-годишна възраст.

Джерард приказва за казуса си с усмивка и в никакъв случай не е крил за него. По думите му, той не му пречи в киното.

4. Джиджи Хадид

В медиите постоянно написа, че моделът има анорексия, само че истината е друга. Хадид има намалена функционалност на щитовидната жлеза – хашимото. Заболяването може да докара до внезапен спад или повишаване на тегло поради хормонален дисбаланс. При него работата на имунната система е забавена, което е причина за по-често разболяване. На него се дължат тъмните кръгове под очите ѝ.

„ През последните няколко години има от ден на ден лекарства, с които да церя умората, забавения метаболизъм и непрекъснатото възприятие за мраз в крайниците “, споделя Хадид в обществените мрежи. Тя прецизира, че приема хормони, с които се усеща по-добре.

5. Джак Озбърн

Той е диагностициран с множествена склероза – автоимунно невродегенеративно заболяване. През 2012 година синът на Ози и Шарън Озбърн загуби 60% от зрението на едното си око поради своя здравословен проблем, който поврежда миелиновата обвивка на мозъка.

Джак твърди, че множествената склероза не е смъртна присъда за него. Той даже сътвори фонд за набиране на средства за лекуването на хора със същото заболяване.

6. Чарли Шийн

Актьорът, прочут с ролята си в ситкома „ Двама мъже и половина “ страда от ХИВ. Той дълго криеше, че е болен, само че през 2015 година медиите го разкриха.

„ Трудно е да се опише. Болестта трансформира живота. Днес можете да живеете обикновено и на другия ден към този момент да е друго “, споделя Шийн в свое изявление. Той има вяра, че болестта му дава опция да стане по-добър човек.

7. Селена Гомес

Любимката на младежите има лупус – автоимунно заболяване, при което имунната система на индивида възприема личните кафези като непознати. Характеризира се с увреждане на тъканите и инфектиране в разнообразни органи на тялото.

През 2017 година положението на певицата се утежни и тя анулира няколко свои концерта. По-късно се подложи на бъбречна трансплантация, а донор стана нейната най-хубава другарка.

„ Преди време разбрах, че пострадвам от автоимунно заболяване, което въздейства по друг метод на хората. Открих, че тревогата, паническите офанзиви и депресията могат да бъдат странични резултати от автоимунното заболяване и сами по себе си те могат да провокират доста проблеми “, написа Селена в Instagram.

8. Бела Хадид

Тя има лаймска болест, майка ѝ и брат ѝ – също. Инфекциозното заболяване провокира главоболие, мускулни болки, температура, отмалялост и може да аргументи парализа, бодърствуване и меланхолия.

Бела Хадид взима антибиотици всекидневно и постоянно отсрочва фотоси поради това, че не се усеща добре.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР