Наричаме ги най-добрият приятел на човека с основание, защото лоялността

...
Наричаме ги най-добрият приятел на човека с основание, защото лоялността
Коментари Харесай

Предано турско куче чака стопанина си 6 дни пред болницата

Наричаме ги най-хубавият другар на индивида с съображение, тъй като лоялността на кучето не може да се съпостави с тази на друго създание. Наскоро куче в Турция потвърди какъв брой е правдиво, откакто изчака съвсем седмица пред болничното заведение болния си притежател.


външна реклама
На 14 януари Джемал Сентюрк беше откаран с кола за спешна помощ в болничното заведение Medical Park в родния си град Трабзон. Докато мъжът беше откаран в болница, обичаното му куче Бончук остана у дома с останалата част от фамилията, оповестява interessantasavoir.com



Но лоялното кученце осъзна, че нещо не е наред с обичания му човек и искаше да го утеши в този сложен миг. Кучето съумяло да избяга от жилището на фамилията и последвало Шентюрк до болничното заведение.



Служителите на болничното заведение забелязали дребното куче пред входните порти и уведомили семейство Сентюрк. Тъй като те живеят покрай болничното заведение, кученцето е докарано вкъщи, само че на идната заран то още веднъж беше пред болничното заведение.



Когато шефът на болничното заведение видя предаността на кучето към индивида, който обича най-вече, той реши да направи нещо по въпроса. Така Сентюрк съумя да поддържа връзка с обичания си окосмен другар през прозореца.



„ Кучето му „ Бончук “ го последва до вратата на болничното заведение и отхвърли да напусне шест дни, до момента в който притежателят му не бъде освободен “, сподели в изказване шефът на болничното заведение Мурат Ерджан.



„ Въпреки че фамилията води Бончук вкъщи, тя успяваше да избяга всеки ден, с цел да чака пред вратата на болничното заведение. »
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР