Наричах я пияна свиня, това не значи, че не я

...
Наричах я пияна свиня, това не значи, че не я
Коментари Харесай

Боби Хлебаря, Който Уби От Бой Сестра Си: Наричах Я Пияна Свиня, Но Я Обичах!

" Наричах я пияна свиня, това не значи, че не я обичах. Напиваше се от 16-годишна и ставаше доста нападателна. Имаше цироза, доста пъти съм я прибирал от оня свят ", съобщи пред магистратите килърът. Срещу него е повдигнато обвиняване за причиняване на гибел по несъобразителност.

Борислав Стоянов упрекна прокуратурата в неистина.

" Това, което декларира прокуратурата е неистина. Не съм я умъртвил. Разменихме си остри реплики, карахме се, само че не е имало удари. Аз я отблъснах и я върнах горе ", добави обвиненият.

По думите му сутринта на 17 юни двамата се скарали, тъй като сестра му пиела алкохол. Борислав твърди, че тя излязла от стаята, само че внезапно й прилошало. Той извикал кола за спешна помощ, по сестра му споделила, че се усеща по-добре. Наложило се да извика втора кола за спешна помощ. Нарекъл сестра си " пияна свиня ", а тя се разсърдила. Тогава, съгласно Стоянов, му налетяла на пердах, а той отвърнал на експанзията й.

Днес в съда Борислав се отхвърли от самопризнанията си. И съобщи, че когато бил свикан в полицията, кръвното му било 220/110. Затова не знаел какво подписвал. Самият той изиска да бъде пуснат от ареста, тъй като имал 3-годишно дете от дамата, с която живеел и желал да се грижи за него.

Магистратите обаче не му повярваха и му постановиха непрекъсната мярка за неотклонение " задържане под стража ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР