Нареждането на новите атаки срещу Украйна е дадено още на

...
Нареждането на новите атаки срещу Украйна е дадено още на
Коментари Харесай

Москаленко: Целта на атаките е да ни оставят без ток и газ, да ни отчаят

Нареждането на новите офанзиви против Украйна е обещано още на 3 и 4 октомври, надалеч преди саботажа против Кримския мост. Целта беше да бъдат лишени от критическа инфраструктура огромни градове в Украйна, съобщи пред БТВ посланикът на Украйна у нас Виталий Москаленко. 
Прочетете още
Според него задачата на новите офанзиви е украинският народ да бъде обезверен, защото при сегашните метеорологични условия да се прекъсне снабдяването с ток и газ на огромни гъсто обитаеми градове ще бъде огромно тестване.                 

Москаленко разясни, че единствено по щастлива случайност брачната половинка му, която е била в Киев през вчерашния ден, е жива. 

" На 500 м от жилището ни са паднали ракетите. Имаме двама комшии, които починаха. Съпругата ми се е забавила да излезе и по тази причина се е избавила ", сподели още украинският дипломат. 

Той добави, че апартаментът им е в централната част на Киев. 

Москаленко коментра, че се надява новото държавно управление да гласоподава военна помощ за Украйна. Според него на всички е ясно, че няма българска диря по отношение на взривения Кримски мост. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР