Наред с всички съвети за по-добър сексуален живот, се оказва,

...
Наред с всички съвети за по-добър сексуален живот, се оказва,
Коментари Харесай

По-добър секс, ако пиете бира всеки ден

Наред с всички препоръки за по-добър полов живот, се оказва, че има и различен, много прелестен способ, който също може да е от изгода – пиенето на бира.

Бирата освен, че не се отразява отрицателно върху половия живот на мъжете, а даже е потребна за представянето в леглото. Ето по какъв метод обичаната на доста хора напитка може да помогне в леглото:

1. Сексът продължава по-дълго

Преждевременната еякулация постоянно е породена от тревога и стрес. Консумацията на една бира може да помогне да се отпуснете и да понижи част от напрежението. Също по този начин, фитоестрогените в бирата могат да бъдат от изгода за закъснение на еякулацията.

2. Тъмната бира усилва желанието

В тъмната бира има повече желязо, в сравнение с в светлата, а то усилва алените кръвни кафези и усъвършенства кръвообращението. Това води до по-лесно възбуждане и по-чести ерекции.

3. Бирата е потребна за сърцето
Проучване на италианския Fondazione di Ricerca e Cura демонстрира, че мъжете, които пият по една бира дневно, са с 31% по-малка възможност да страдат от сърдечни проблеми, което води до извода, че бирата е потребна за здравето на сърцето. В композиция с физически извършения, това освен ще бъде от изгода за здравето на сърцето, само че и ще усъвършенства издръжливостта.

4. Бирата Guiness оказва помощ при стомашни проблеми.

Освен че е с ниско наличие на калории и алкохол, тъмното ирландско питие, съгласно доктор Кърк също по този начин е богато на витамини и минерали, изключително на витамин В и пробиотици.

"Това значи, че може да спомогне за подсилване на цялостното ви здраве и възстановяване на положението на стомаха ви, което ще се отрази позитивно на представянето ви по време на секс ", споделя тя.

5. Създадена е и бира, особено проектирана да усъвършенства половото ви показване

Бирата, носи име, напомнящо заглавието на най-продавания сексуален разказ, и то е "50 нюанса зелено ". Напитката действително съставлява зелен сок, смесен с виагра, написа news.com.au. Тя съдържа още "женшен, гинко билоба и билки, които покачват половото предпочитание, усъвършенстват кръвообращението и стимулация на нервите ", споделя доктор Кат.

Имайки поради всички тези изгоди, насладете на чаша бира, а по-късно и на превъзходен секс.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР