Наред с познатите лица, в креслата на „Дондуков 1” сядат

...
Наред с познатите лица, в креслата на „Дондуков 1” сядат
Коментари Харесай

Скрити таланти: Артисти и певци сред членовете на кабинета

Наред с познатите лица, в креслата на „ Дондуков 1” сядат и хора без опит в политиката, само че с разнородни гении. Най-младият член на Министерския съвет е продуцент и артист. А наред с него новоизбраните министри се увличат по рок музика, лирика и скайдайвинг.

Паралелно с работата си на „ Дондуков 1” министри от предходни държавни управления са развивали и всевъзможни гении. Като Росен Желязков, който като се изключи че беше министър на превоза, е и вокалист на група R&Bo, оповестява Нова тв.

Други са в политиката по-кратко – като артиста Владимир Пенев, който за 2 месеца заема поста длъжностен министър на културата през 2013 година

В същото министерско кресло през днешния ден седна 31-годишният Атанас Атанасов. Новият министър председател Кирил Петков се впечатлил от него откакто младежът събрал пари в чужбина, с цел да възвърне читалището в селото на своите баба и дядо – Татарево.

Преди да стане министър, Атанасов живее в Холивуд. Завършил е „ Актьорско майсторство” в колежа „ Уитман”в Съединените щати.

Пътят към американската фантазия, обаче, минава през тениса. В колежа е признат с цялостна стипендия като състезател. Още като дете Атанасов става републикански екипен първенец по двойки на България дружно с Григор Димитров.

Спортовете и адреналинът, става известно, са в кръвта и на самия Кирил Петков, който оглавява първия постоянен кабинет след 6 несполучливи опита за съставяне на подобен.

Освен спортовете и актьорското майсторство, измежду гениите на министрите още веднъж място намира музиката. Именно тя събира Атанас Атанасов и Асен Василев на една сцена години преди да застанат един до друг в Министерския съвет.

Двамата били част от хора към езиковата гимназия в Хасково. В следствие са първия и втория в градската листа на „ Продължаваме промяната”.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР