Наред с победите и загубите си на корта, Григор Димитров

...
Наред с победите и загубите си на корта, Григор Димитров
Коментари Харесай

Взрив! Лолита потвърди: Гришо се насади на психично нестабилна, платена жена!

Наред с успехите и загубите си на корта, Григор Димитров буди всеобщ медиен интерес с любовния си живот. Ами, не се кротна наш Гришо и нова е. За разлика от най-великия Новак Джокович, да вземем за пример, който е правилен на една жена от години и си гледа тениса, нашето момче го перат крепко хормоните.

Най-новата му връзка обаче разбуни духовете и заплашва да му донесе пъклен кахъри. Сред всички огнени дами, с които е бил, в този момент Гришката потъна в дяволските прелести на румънката Мадалина Ганеа. А " демонски " се оказва напълно вярно, тъй като Мади излезе не просто огън мацка, а такава, от която би трябвало да бягаш с 300 (както са го правили доста известни мъже досега).

Медиите в целия свят гърмят, че Мадалина е платена жена, която няма нищо общо с множеството от международните величия, с които просто е преспала и са й платили. На всичко от горната страна се разбра, че Ганеа е душевен нестабилна като имала навика да изпада в пристъпи на луда нервност и стигала до такава степен, че да си удря главата в стените...

Всичко това беше доказано и от някогашната на Гришо - Лолита Османова, която загатна преди дни, че всеки прави своите избори и Димитров ще си носи последствията от аферата с тази жена.

" Правиш се на хитра, само че си толкоз глупава, транспарантна и лесна. Радвам се, че не съм предходна през толкоз кревати с бързината на мълния ", иронично подметнала Лолита. А по какъв начин Гришо приема разкритията за обичаната си... евентуално още по никакъв начин, прекомерно доста го е запалила.

Тагове: Гришо Мадалина Ганеа Григор Димитров Лолита Османова Лолита Новак Джокович
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР