Наред с храната, във фризера може да съхранявате и доста

...
Наред с храната, във фризера може да съхранявате и доста
Коментари Харесай

очаквани неща, които може да съхранявате във фризера


Наред с храната, във фризера може да съхранявате и много необикновени неща
(снимка: CC0 Public Domain)

Какво има във вашия фризер? Нека познаем! Пица, зеленчуци, месо, сладолед… Но за какво се ограничавате единствено с това?

Знаете ли, че в този апарат може да съхранявате и доста други неща, освен това, много необикновени. А най-хубавото е, че по този начин ще удължите живота на продуктите и ще имате на разположение нужни артикули, с цел да се превърнете в една в действителност съвършена стопанка, която постоянно може да реагира, в случай че ѝ дойдат непредвидени посетители.

А в случай че към момента нямате подобен апарат, първоначално би трябвало да разгледатe и да изберете модел, който да е комфортен за вашето домакинство.

Батерии

Може и да звучи необичайно, само че да, те могат да се държат във фризера. Това ще удължи периода им на валидност, само че не при всички. Например, в случай че замразите алкалните акумулатори, няма да измененията трайността им, само че в случай че сложите такива от никел метал хидрид (NiMH) и никел-кадмий (NiCd), които постоянно се употребяват в електрониката, ще имат по-дълъг живот.

Тесто за сладки

Представете си, че идват неочаквани гости и нямате нищо, с което да ги почерпите. Не и в случай че имате замразено тесто за сладки. Масленото тесто е най-хубавото за заледяване и всичко, което би трябвало да извършите е единствено да го извадите, нарежете и сложите във фурната.

Свещи

Знаете ли, че в случай че преди да запалите нова свещ, я сложите във фризера за ден, ще удължите времето за изгаряне на свещта. Това се дължи на студа, който ще охлади восъка.

Билки

През зимата няма по какъв начин да имаме свежи и пресни билки. Но с цел да се радваме на такива през цялата година, може да нарежете набраните през лятото и да ги замразите.

Опаковъчно фолио

Ако имате фолио, което се къса елементарно и не може да залепне добре, единствено го поставете във фризера. Проблемът ще бъде решен.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР